Problemen met e-mail

Problemen met het versturen of ontvangen van e-mail komt helaas vaak voor. We raden aan eerst te checken of dit aan uw internetverbinding ligt. Kijk hier voor tips hoe u dit kunt doen. Het kan natuurlijk ook zijn dat het probleem in uw e-mailapplicatie zit, maar daar komen we snel genoeg achter!

De Computerbrigade helpt u graag met alle vragen betreffende uw e-mail! Is het vesturen van e-mails via Windows Live mail niet mogelijk? Hoe voeg ik nu een bijlage toe? Waarom komen er geen nieuwe mails meer binnen? Probeer eerst zelf onderstaande tips. Als het dan nog niet is opgelost, neem dan gerust contact met ons op.

Controleer uw internetverbinding

Zoals eerder vermeld ligt het probleem vaak aan een slechte internetverbinding. Ga dit eerst na (probeer www.google.nl te openen),
of check onze internettips.

Vult u wel het juiste wachtwoord in?

Uw mailprogramma weigert mails te ontvangen en te versturen als uw inloggegevens onjuist zijn. Controleer of deze gegevens kloppen. Vraag desnoods een nieuw wachtwoord aan bij uw provider. U kunt er zo zeker van zijn dat u de juiste gegevens gebruikt.

E-mail installeren op uw apparaat

Weet u niet hoe u uw e-mail moet instellen op uw apparaat? Uw provider helpt hierbij gratis en voor niets. Mocht u er alsnog niet uitkomen, de Computerbrigade staat altijd voor u klaar!

Als bovenstaande tips het probleem niet oplossen, of heeft u een ander probleem met uw e-mail, laat het ons weten. De Computerbrigade is een nieuwe computerhulp service gevestigd in Den Bosch. We staan voor u klaar bij allerlei soorten computerproblemen en hebben uw e-mail zo weer aan de praat!

 

contact

Schakel direct de Computerbrigade in via e-mail of telefoon. Of nog beter: chat onmiddellijk live met een van onze medewerkers via onze chat!

Telefoon: +31 6 83 41 26 37