Tegenwoordig komen er veel vreemde mailtjes binnen, of kunnen hackers zonder dat u het weet zomaar in uw computer! De Computerbrigade helpt u hiertegen beschermen!

Om uw computersysteem zo goed mogelijk te kunnen beveiligen bieden wij het Security-Extra pakket aan!

Security-Extra houdt op afstand uw computer in de gaten en voert op de achtergrond onderstaande taken uit:


Realtime beveiliging 

24-uurs beveiliging* – met de realtime beveiliging wordt elk bestand dat wordt geopend, direct gescand op mogelijke bedreigingen.
Uw apparaten worden hierdoor continu extra goed beveiligd omdat geen enkel bestand ongezien een virus kan verspreiden.

 

USB automatisch scannen 

Tijdens het computergebruik scannen wij automatisch alle apparaten die worden aangesloten op een USB-poort op schadelijke software, dit voorkomt daarmee onaangename verrassingen.
Het komt namelijk vaak voor dat een USB-stick, camera of ander apparaat geïnfecteerd is met Malware en uw computer besmet!

 

Waarschuwingen en meldingen  

Mis niets. Mocht er een bedreiging gedetecteerd worden op een van uw computers, dan wordt het bestand direct onschadelijk gemaakt en in quarantaine geplaatst.
U ontvangt hierover een email van ons indien dat nodig is.

Tarieven

Het betreft een jaarlijks abonnement. Met dit abonnement voegt u een extra beveiligingslaag toe aan uw computer of laptop.
Het abonnement geldt 1-kalenderjaar en zal hierna verlengd worden. Minimale opzegtermijn is 2 maanden in verband met installatie op afstand.

Vraag naar de voorwaarden.