Waarom een back-up maken?

Zonder dat je het door hebt verzamel je steeds meer gegevens op je laptop, telefoon of computer. Waar staan deze gegevens nu veilig? Moeten mijn bestanden in de Cloud? Hoe zorg ik ervoor dat mijn bestanden veilig zijn mocht er iets kapot gaan? Waar laat ik mijn data? Kortom, allemaal vragen die iemand kan hebben bij het werken met een laptop, computer of telefoon!

Centraal opslagpunt

Denk eraan dat het van belang is uw bestanden op een centraal punt op te slaan. Dit zorgt ervoor dat er altijd gemakkelijk een back-up te maken is. Deze is dan ook altijd te herstellen in geval van nood! 

backup maken op nas
backup maken in de cloud

Wel of niet in de Cloud?

Back-up maken in de cloud? Dat is voor veel mensen een persoonlijke afweging. De een vindt het een prettig idee, de ander huivert er juist voor! Neem even contact op dan kan ik u in deze kwestie adviseren.

Toe aan een nieuwe laptop?

Heeft u al een nieuwe computer nodig? Een langzame, of oude computer zomaar vervangen? De meeste oudere systemen zijn uit te breiden met snel geheugen, hierdoor kan de computer vaak nog 1-2 jaar mee tegen een kleine investering! Indien u hierover meer wilt weten, neem dan even contact op! 

laptop versnellen

contact

Schakel direct de Computerbrigade in via e-mail of telefoon. Of nog beter: stuur een berichtje via onze site!

Telefoon: +31 6 83 41 26 37